| | Përshëndetje Për anëtarët që gjinden Online...!! | |
|
|
| Autori | Mesazh |
|---|
Gazi

Anzahl der Beiträge: 2251 Reputation: 18 Anmeldedatum: 12/12/2008 Ort: ger
 | Titulli: Re: Përshëndetje Për anëtarët që gjinden Online...!! Tue 19 May - 14:21 | |
| Pershendetje per te gjithe..  _________________  |
|
 | |
Gazi

| Titulli: Re: Përshëndetje Për anëtarët që gjinden Online...!! Sun 31 May - 1:03 | |
| Pershendetje per te gjith antaret e keti forumi,une nje koh nuk do te jem ne mesin e juaj,por do te mundohem te e ndihoj kete forum ne ato munsit e mia si kom be deri tani,ju uroj far e sukse te gjitha sferat e jetes,ju pershendes me shum respekt per ju oo engjuj mire u shkrufshim ndoshta nje dite........... _________________  |
|
 | |
Romansa

Anzahl der Beiträge: 741 Reputation: 5 Anmeldedatum: 14/12/2008
 | Titulli: Re: Përshëndetje Për anëtarët që gjinden Online...!! Tue 2 Jun - 16:48 | |
| | Gazi shkruajti: | Pershendetje per te gjith antaret e keti forumi,une nje koh nuk do te jem ne mesin e juaj,por do te mundohem te e ndihoj kete forum ne ato munsit e mia si kom be deri tani,ju uroj far e sukse te gjitha sferat e jetes,ju pershendes me shum respekt per ju oo engjuj mire u shkrufshim ndoshta nje dite........... |
Gazi psi nuk e di aresyen a largimit tend te perkoheshem nga forumi.te pershendes me shprese se do jesh mire kudo qe je gjith te mirat! |
|
 | |
Jana
Anzahl der Beiträge: 79 Reputation: -2 Anmeldedatum: 13/12/2008
 | Titulli: Re: Përshëndetje Për anëtarët që gjinden Online...!! Wed 3 Jun - 17:37 | |
| Ju pershendes gjith juve qe jeni ON... |
|
 | |
Jana
Anzahl der Beiträge: 79 Reputation: -2 Anmeldedatum: 13/12/2008
 | Titulli: Re: Përshëndetje Për anëtarët që gjinden Online...!! Sat 6 Jun - 18:55 | |
| Erdha t'ju pershendes te gjithve...Ju deshiroj gjitha te mirat... Juve qe ju kam miq edhe juve qe ju kam pas miq...e qe mo s'ju kam....ju deshiroj vetem te mira....
Kaloni mir.... Juve qe kam me ju mungu em Falni... Me nuk do jem ketu.....
Tuuuuuuuuungiiiiiiiiii JANA... |
|
 | |
Gazi

| Titulli: Re: Përshëndetje Për anëtarët që gjinden Online...!! Sat 6 Jun - 23:18 | |
| |
|
 | |
007
Anzahl der Beiträge: 30 Reputation: 1 Anmeldedatum: 07/06/2009
 | Titulli: Re: Përshëndetje Për anëtarët që gjinden Online...!! Sun 7 Jun - 22:10 | |
| |
|
 | |
Prishtinasja_

Anzahl der Beiträge: 13 Reputation: 1 Anmeldedatum: 07/06/2009 Ort: Schwabenländle
 | Titulli: Re: Përshëndetje Për anëtarët që gjinden Online...!! Mon 8 Jun - 20:23 | |
| Pershendetje per te gjithe antaret qe me njofin dhe qe i njof !  |
|
 | |
Gazi

| Titulli: Re: Përshëndetje Për anëtarët që gjinden Online...!! Mon 8 Jun - 20:26 | |
| |
|
 | |
Prishtinasja_

Anzahl der Beiträge: 13 Reputation: 1 Anmeldedatum: 07/06/2009 Ort: Schwabenländle
 | Titulli: Re: Përshëndetje Për anëtarët që gjinden Online...!! Mon 8 Jun - 20:28 | |
| Mire se ju gjeta Shoki ! Uroj qe te kalojm te gjithe se bashku mire ketu !  |
|
 | |
Romansa

Anzahl der Beiträge: 741 Reputation: 5 Anmeldedatum: 14/12/2008
 | Titulli: Re: Përshëndetje Për anëtarët që gjinden Online...!! Mon 8 Jun - 20:38 | |
|  Pershendetje per gjith anetaret e ketij forumi 9aste te kendshme! |
|
 | |
Gazi

| Titulli: Re: Përshëndetje Për anëtarët që gjinden Online...!! Thu 6 Aug - 19:19 | |
| Pershendetje per te gjith.. _________________  |
|
 | |
turisti

Anzahl der Beiträge: 32 Reputation: 1 Anmeldedatum: 19/12/2008 Ort: Çdokund........
 | Titulli: Re: Përshëndetje Për anëtarët që gjinden Online...!! Sun 8 Nov - 21:54 | |
| Pershendetje per te gjithe qe mungojne,pasiqe vetem une jam online............ _________________ Çdo gjë është e kalueshme,a më i kalueshmi është njeri.
|
|
 | |
turisti

Anzahl der Beiträge: 32 Reputation: 1 Anmeldedatum: 19/12/2008 Ort: Çdokund........
 | |
 | |
| | Përshëndetje Për anëtarët që gjinden Online...!! | |
|